Overige diensten

  De lak van uw auto kan beschadigen, dof worden of zelfs verkleuren. Dit kan gebeuren door het zonlicht, door de wasstraat, maar ook teer, uitwerpselen van vogels, vliegen en andere invloeden van buitenaf. Dit alles vraagt om kennis, liefde en aandacht die met de juiste zorgvuldigheid van producten op uw auto is terug te zien als u kiest voor de deskundige exterieur behandeling van Clean, Shine & Protect. Uw auto zal er weer als nieuw uit zien want de oorspronkelijke kleur keert terug, uw lak is weer schoon, glanzend en niet te vergeten in de juiste wax gezet!


  Uw auto heeft veel te lijden van uw gebruik. Vlekken in de bekleding, vet en stof op het dashboard, nicotineaanslag, geuren, etc.. Zowel uw cabine als de bagageruimte maak ik weer als nieuw!

  De behandeling gaat als volgt... Alles stofvrijmaken door middel van lucht en de tornador. Afhankelijk van de diepte van vlekken vindt een shamporel- of foambehandeling plaats. Dit zorgt voor schone en fris ogende stoelen, banken, matten, deuren en hemelbekleding.
  Dashboard, stuur en andere onderdelen van het interieur ondergaan een behandeling die het materiaal een schone matte glans geeft.

  Ruiten worden schoon en helder gemaakt en natuurlijk mag de stofzuiger de nodige uurtjes meedoen.

  Vuil verdwijnt, kleur komt terug en uw auto ruikt weer fris alsof die uit de was komt..

  *Toeslagen: 

  Bij sterke vervuiling (hondenharen, rook e.d.) rekenen we een extra toeslag van €25,-


   In uw auto kunnen ook ongelukjes gebeuren waardoor er vlekken ontstaan op de stoffen bekleding van je autostoel. Op het moment dat u die vlekken wilt verwijderen ziet u pas hoe smerig de bekleding van de stoelen vaak is. En op dat ogenblik realiseert u zich ook dat de hele bekleding eigenlijk wel een schoonmaakbeurt kan gebruiken. Een gewoon sopje van water met zeep of een ander schoonmaakmiddel kan niet. Dit is namelijk een te natte manier om de bekleding van de stoelen van je auto mee schoon te maken. Wij doen dit met speciaal apparatuur zoals een stofzuiger met diepte reiniger. Dan spuiten we met hoge druk een reinigingsmiddel op en in de bekleding van uw auto. Daarna borstelen we waar nodig en zuigen we met een nat- droogstofzuiger al het vocht en het vuil op. De bekleding ziet er dan weer als nieuw uit!


  Ook is er natuurlijk de mogelijkheid om het interieur van uw auto te verzegelen met het product Waxoyl UPT bekledingsbeschermer. De bekleding van het interieur van uw auto wordt intensief behandeld met Waxoyl UPT bekledingsbeschermer.

  Dankzij de vocht- en vuilafstotende eigenschappen van de Waxoyl UPT is het reinigen van het interieur van uw auto voortaan heel eenvoudig. Reinigen met een stofzuiger of een mild reinigingsmiddel is voldoende om het interieur fris en jong te houden.

  Belangrijke voordelen van Waxoyl UPT:

  • Uw bekleding blijft gegarandeerd 2 tot 3 maal langer showroom-fris

  • U bespaart tijd en geld op het reinigen van uw interieur

  • Uw auto blijft jong waardoor een hogere inruil- of verkoopwaarde wordt behouden.


  Net als de rest van het interieur heeft ook een lederen bekleding aandacht nodig. Wanneer hier geen aandacht aan wordt besteed zal het leer naar verloop van tijd gaan verkleuren en gaan er kleine scheurtjes in het leer ontstaan. Het is belangrijk dat het leer eens in de zoveel tijd op proffesionele wijze gereinigd en gevoed dient te worden. Hierdoor zal het leer langer meegaan, zijn oorspronkelijke kleur terug krijgen en weer zacht en soepel aan gaan voelen.


  In de bekleding van auto’s kunnen zich na verloop van tijd nare luchtjes gaan ophouden. Denk aan sigaren of sigarettenlucht of zware parfumlucht. Ook huisdieren, honden in het bijzonder, kunnen soms een penetrante geur achterlaten in het interieur van de auto. Voor optimaal resultaat wordt de ozonbehandeling alleen in combinatie met een interieur behandeling uitgevoerd om het terug keren van bepaalde geurtjes te minimaliseren.

  Let op ! Deze behandeling is allen mogelijk  i.c.m. de interieur behandeling !


  Zijn uw koplampen dof of verweerd? Komt uw auto niet door de keuring omdat uw kunststof koplampen niet genoeg licht door laten? Wij polijsten uw koplampen weer als nieuw. Steeds meer automerken maken de koplampen van kunststof. Dit heeft als nadeel dat door zon licht verwering optreedt en na enkele jaren er verweerd en dof uit kunnen gaan zien, hetgeen het lichtbeeld verstoort. Dit kunt u verhelpen door “dure” nieuwe koplampen te laten plaatsen maar u kunt er ook voor kiezen om de koplamp units bij ons te laten polijsten. Dit geeft bijna hetzelfde resultaat maar scheelt enorm in de kosten. Als finishing touch worden de koplampen behandeld met een keramische coating.


  Het gespecialiseerd laten verwijderen van       

  ( reclame / bedrijfs ) stickers en lijmresten op uw auto is werk voor een professional.

  Dit gebeurt onder andere met een heteluchtpistool die de stickers met de juiste temperatuur warm maakt en dan zo veilig mogelijk verwijderd kunnen worden, vaak bij wat goedkope of oudere stickers blijven er veel lijmresten achter op de lak die vervolgens ook netjes verwijderd zullen worden met speciale lijmverwijdereaar. Dit werk vergt een hoop geduld omdat het hem vooral in de uurtjes gaat zitten. Er bestaat ook een kans dat u na het verwijderen van dit alles toch nog iets van afscheiding kunt zien. Om dit te minimaliseren raden wij u aan deze te combineren met de exterieur behandeling.


  Kenotek Coat 'it Camiq     3 jaar       

   

   Kenotek Coat 'it Fource 2    5 jaar

   

  Door zijn unieke samenstelling maakt het de lak krasbestendiger, maar vooral gemakkelijker te onderhouden, het is extreem resistent tegen weersinvloeden en heel wat chemicaliën. Waar de traditionele waxen en sealants vrij snel aangetast worden door sterke reinigers en mechanische wrijving blijft deze coating optimaal aanwezig. Zijn harde en complexe structuur zorgt ervoor dat de kans op mogelijke vegen of fijne krasjes minder snel ontstaan. Dit betreft een coating met een bescherming.

   

  Let op ! U kunt er ook voor kiezen een tweede Ceramic laag aan te brengen voor € 100,- extra !

  Let op ! Deze behandelingen zijn alleen mogelijk i.c.m. de Exterieur behandeling !


  Een kras kan, afhankelijk van de diepte en grootte van de kras, door ons op verschillende manieren hersteld worden. Met polijsten worden daarbij verbluffende resultaten behaald. Lichte krassen kunnen door middel van polijsten hersteld worden. Lichte krassen kunnen bijvoorbeeld ontstaan bij het verkeerd wassen van de auto met een schuurspons in plaats van een autospons. Ook door vogeluitwerpselen kan de lak van uw auto beschadigd raken of kan er door de brandende zon een vlek in de lak ontstaan. Of wat te denken van struiken en heggen bij parkeerplaatsen? Ook deze laten hun sporen na op het lak van uw auto.

   


  Het rijden met een cabriolet is natuurlijk een geweldige ervaring. Maar een cabrio brengt wel eisen met zich mee. Vooral op het gebied van het schoonmaken van het dak gaat het vaak mis. Dat kan ook niet anders, alle ‘experts’ op de online fora hebben tal van tips die meer schade aan uw cabriodak toebrengen dan dat zij u verder helpen. 

  Het reinigen van een cabrio dak is secuur werk dat met de juiste zorg en de juiste middelen gedaan dient te worden. Het impregneren van een cabrio dak is hetzelfde verhaal en zal dan ook met de juiste kennis en uiterste zorg behandeld worden.