PakkettenWaarom kiezen voor het CLEAN pakket ?

Dit pakket staat gelijk aan het showroom klaarmaken van tweedehands auto's bij de meeste grote autodealers. Uw auto krijgt een uitgebreide opfrisbeurt en het lakwerk wordt in één stap gepolijst en afgewerkt met wax. Uw auto is klaar om schoon en fris de weg op te gaan ! 

 

 


Waarom kiezen voor het SHINE pakket ?

Dit pakket gaat verder dan het CLEAN pakket. Het interieur wordt grondig gereinigd en het kunststof krijgt de nodige SHINE. Een matte glans is hier ook een van de mogelijkheden. Het exterieur wordt uitgebreid onder handen genomen. Het lakwerk wordt namelijk in twee uitgebreide stappen gepolijst en afgewerkt met een speciale SHINE Wax. Hierdoor springt de kleur en metallic er weer helemaal uit. Uw auto ziet er weer zo goed als nieuw uit ! 

 

 

 


Waarom kiezen voor het PROTECT pakket ?

Dit pakket is mijn persoonlijke favoriet en gaat nog verder dan het SHINE pakket. 

Heeft u kinderen, honden of drinkt u weleens koffie in de auto? Dan is een behandeling met U.P.T beschermer een must.  Dankzij de vocht-en vuil afstotende eigenschappen van U.P.T is het reinigen van het interieur van uw auto voortaan heel eenvoudig. De vloer,  deuren, stoelbekleding, matten zullen met de U.P.T. beschermer behandeld worden. Ook al het kunststof en eventuele leer zal diep gereinigd en beschermd worden. Daarnaast wordt het exterieur uitgebreid onder handen genomen. Het lakwerk wordt in drie stappen gepolijst en beschermd met Waxoyl of Waxguard, de keuze is aan u. U kunt  ook voor een Keramische coating kiezen tegen meerprijs (zie overige diensten).

Uw auto is na behandeling volledig waterafstotend !